Visar enheter i ditt nätverk

Funktionen Övervakare av smarthem låter dig göra följande:

Kontrollera varje enhets skyddsnivå genom att se vilka Kaspersky-applikationer som är installerade på enheterna på ditt Wi-Fi-nätverk. Om några Kaspersky-appar inte är installerade på en enhet, kan du installera dem med hjälp av My Kaspersky.

I avsnittet Övervakare av smarthem kan du se följande:

När en ny enhet ansluts till Wi-Fi-nätverket visar Kaspersky-appen följande information om enheten:

För att visa enheter på ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet:

1. Anslut till ditt Wi-Fi-nätverk hemma.
  2. Öppna Kaspersky-appen.
  3. I appens huvudfönster trycker du på Övervakare av smarthem .

Sektionen Övervakare av smarthem öppnas.

4. Om det behövs, bekräfta att det är ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet.